Menu

Kuuselan tilan maukas linnunliha

Linnut tuotamme ja varastoimme nyt isoksi osaksi oman aurinkosähkön voimalla!

Mistä tätä maukasta linnunlihaa saa? Vain suoraan tuottajalta. Joko puodista tai sitten rekojakojen kautta, tai eritilauksilla nettikaupasta tai puhelimella 044 5474516. Liikumme vähintään kerranviikossa Tampereella. Porissa Joka toinenviikko. Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Tuusulassa kerran kuussa.

Kuuselan tilalta kalkkunan ja ankan lihaa suoraan tuottajalta v. 2020tarjoamme kalkkunaa ja ankkaa tilapuodista liki läpi vuoden. Lisäksi lähiseudun rekoissa pienin väliajoin. Olemme kesän 2016-2019 aikana remontoineet navetan linnuntuotantoon sopivaksi. 
Ankanlihaa ja kalkkunaa on saatavila tilalta läpi vuoden, pakastettuna kokonaisena. Kalkkunaa löytyy fileenä, siipinä, koipina ja kokonaisena pakkasesta. Tilamyymälä on auki klo 10.00-14.00 muuten sopimuksen mukaan.
Pääaisassa korttimaksut onnistuu tilapuodissa.

Linnut ruokitaan alussa poikasrehulla ja siitä siirrytään pikkuhiljaa kotoisiin rehuihin, kauraan ja ohraan. Ankat laiduntavat kesäikaan ulkona ja syövät laitumelta apila/timotei heinää ja polskivat ulkolammessa.

Kalkkunoita ja ankkoja

Myyntiin tulee kevään tullessa munia ankoilta,sekä musta/pronssi kalkkunoilta.
Koehaudotukset käynnissä tammikuulla. Ensimmäiset poikaset kuoriutuvat jo tammikuun lopulla.

Joulupöytään tulevat valkoiset kalkkuna tiput tulevat tilalle päivän vanhoina. Ankat tuotetaan omien emojen jälkeläisistä. Linnut kasvavat väljissä karsinoissa, päivällä ulkoillen.

Kalkkunat tulevat nykyisin Kuuselaan päivänikäisinä Esseniltä ja kasvatus tapahtuu tilalla alusta loppuun.

Teurastus tapahtuu pääosin siipikarjateurastamo Keltasiivessä Köyliössä.

Palvautamme Yläneen palvaamossa sekä Jämin Rahtipalvissa. 
 

Tässä tulevan vuoden tarjontaa:

Ankkaa pakastettuna ja munia, ankoilta, viiriäisiltä ja kanoilta myynnissä tilalta kokoajan.
Savustettua ankkaa ja kalkkunaa tarjoamme jälleen tilauksesta. Joulujako 2019 uloittuu Raumalle ja Tuusulaan asti. Jako aika on jouluviikolla mukaillen rekoja, mutta joka rekoon emme valitettasti viikon aikana ehdi. Jakolista ilmestyy näille sivuille ja faseen joulukuun puolivälin aikaan.

Verkkokauppa on avoinna joulu ym. tilauksia varten päivitämme verkkokaupan varastoa teurastusten mukaan.

Hinnat 2019 Kalkkuna raaka(pakaste) 12 eur/kg ja savustettu kalkkuna 18 eur/kg ( painot 6-12 kg) Puolikkaat + 2 €/kg

Ankka raakana (pakaste) 20 eur/kg ja savustettuna 25 €/kg (painot 1,4-3 kg)

Palvattua ankkaa toimitamme joulun, pääsiäisen sekä juhanuksen aikaan tilauksesta. Tilan sivulle ja rekoihin ilmoitukset tulevat lähempänä.

Myynti joko suoraan tilamyymälästä tai reko rinkien kautta Tampereen seudulla läpi vuoden Porin,Rauman,Harjavallan, Hämeenlinnan, Iittalan, Riihimäen, Valkeakosken ja Kokemäen rekoissa tarjoamme tuotteita neljän viikon välein. Tuusulan, Kervan, Järvenpään ja Hyvinkään rekoissa tuotteemme on tarjolla noin 2 kk välein. Kannattaa tiedustella, tuotteet kulkeutuvat myös omien ajojen mukaan. Esim. Parkanoon ja Kankaanpäähän viikottain.

Kesää kohti mennään ja korona aikanakin palvelemme tilaajiamme varovaisuutta noudattaen.


LinnunlihaKasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

Mökkivuokraus


Heinähulinat la. 11.7 klo 10,00.14.00
Eläimet nähtävillä,
puoti avoinna. 

Tilamyynti avoinna sopimuksen mukaan soita. 044 5474516

Tilauksesta palvattu kalkkuna juhlapöytään, tilaukset 2 viikkoa ennen ajankohtaa.
Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet. Purkkilihaa löytyy myös.
Ankat munivat ja herkullisia ankanmunia löytyy puodista.

Pidämme Reko jaoista taukoa heinäkuun ajan. Tuotteita saatavissa tilalta päivittäin. Soittamalla 0445474516 ja sopimalla aika. Heinäkuun puotitarjoukset, joka kauppaan viiriäisenmunakenno kaupanpäälle (ovh. 5 €)
Dog pussit 3- 5 kg 5 €/kg. ( sis. Kivispiiroja, kauloja, siipiä ym. sekalaista. Herkkuja koiralle!
Lisäksi, kun vierailet tilalla otat kuvan eläimistä, tuotteista raakana tai omalla grillillä ja jaat sen sos. mediasssa ja esität jaon puodissa. Saat 10 prosentin alennuksen tilan omista tuotteista heinäkuun ajan. Tervetuloa puotiin.Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.