Menu

Kuuselan tilan maukas linnunliha

Mistä tätä maukasta linnunlihaa saa? Vain suoraan tuottajalta. Joko puodista tai sitten rekojakojen kautta, tai eritilauksilla nettikaupasta tai puhelimella 044 5474516. Liikumme vähintään kerranviikossa Tampereella. Porissa Joka toinenviikko. Hämeenlinnassa ja Raumalla kerran kuussa.

Kuuselan tilalta kalkkunan ja ankan lihaa suoraan tuottajalta v. 2019 tarjoamme kalkkunaa ja ankkaa tilapuodista liki läpi vuoden. Lisäksi lähiseudun rekoissa pienin väliajoin. Olemme kesän 2016-2019 aikana remontoineet navetan linnuntuotantoon sopivaksi. 
Ankanlihaa ja kalkkunaa on saatavila tilalta läpi vuoden, pakastettuna kokonaisena. Kalkkunaa löytyy fileenä, siipinä, koipina ja kokonaisena pakkasesta. Tilamyymälä on auki klo 10.00-14.00 muuten sopimuksen mukaan.
Pääaisassa korttimaksut onnistuu tilapuodissa.

Linnut ruokitaan alussa poikasrehulla ja siitä siirrytään pikkuhiljaa kotoisiin rehuihin, kauraan ja ohraan. Ankat laiduntavat kesäikaan ulkona ja syövät laitumelta apila/timotei heinää ja polskivat ulkolammessa.

Kalkkunoita ja ankkoja

Myyntiin tulee kevään tullessa munia ankoilta,sekä musta/pronssi kalkkunoilta.
Koehaudotukset käynnissä tammikuulla. Ensimmäiset poikaset kuoriutuvat jo tammikuun lopulla.

Joulupöytään tulevat valkoiset kalkkuna tiput tulevat tilalle päivän vanhoina. Ankat tuotetaan omien emojen jälkeläisistä. Linnut kasvavat väljissä karsinoissa, päivällä ulkoillen.

Kalkkunat tulevat nykyisin Kuuselaan päivänikäisinä Esseniltä ja kasvatus tapahtuu tilalla alusta loppuun.

Teurastus tapahtuu siipikarjateurastamo Keltasiivessä Köyliössä.

Palvautamme Yläneen palvaamossa sekä Jämin Rahtipalvissa. 
 

Tässä tulevan vuoden tarjontaa:

Ankkaa pakastettuna ja munia, ankoilta, viiriäisiltä ja kanoilta myynnissä tilalta kokoajan.
Savustettua ankkaa ja kalkkunaa tarjoamme jälleen tilauksesta. Joulujako 2019 uloittuu Raumalle ja Tuusulaan asti. Jako aika on jouluviikolla mukaillen rekoja, mutta joka rekoon emme valitettasti viikon aikana ehdi. Jakolista ilmestyy näille sivuille ja faseen joulukuun puolivälin aikaan.

Verkkokauppa on avoinna joulu ym. tilauksia varten päivitämme verkkokaupan varastoa teurastusten mukaan.

Hinnat 2018 Kalkkuna raaka(pakaste) 12 eur/kg ja savustettu kalkkuna 18 eur/kg ( painot 6-12 kg) Puolikkaat + 1 €/kg

Ankka raakana (pakaste) 18 eur/kg ja savustettuna 24 €/kg (painot 1,4-3 kg)

Palvattua ankkaa toimitamme pääsiäiseksi sekä juhanuksen aikaan tilauksesta. Tilan sivulle ja rekoihin ilmoitukset tulevat lähempänä.

Myynti joko suoraan tilamyymälästä tai reko rinkien kautta Tampereen seudulla läpi vuoden Porin,Rauman,Harjavallan, Hämeenlinnan, Iittalan, Riihimäen, Valkeakosken ja Kokemäen rekoissa tarjoamme tuotteita neljän viikon välein. Tuusulan, Kervan, Järvenpään ja Hyvinkään rekoissa tuotteemme on tarjolla noin 2 kk välein. Kannattaa tiedustella, tuotteet kulkeutuvat myös omien ajojen mukaan. Esim. Parkanoon ja Kankaanpäähän viikottain.

Joulua kohden mennään joululintujen tilaus kiivaimmillaan.


LinnunlihaKasvatamme linnut tilallamme luonnonläheisesti. Lintumme laiduntavat kesäisin, talvella linnuilla on isot karsinat. Ruokimme linnut kauralla heinällä ja kotimaisella valkuaisrehulla ilman gmo soijaa ja kalajauhoa. Lintumme teurastetaan rahtina valvotussa teurastamossa. Myynti tapahtuu tilalta sekä rekoringeissä tilan myyntipisteissä. Kuuselan lintutilan tuotteita saa jo myös muutamista ravintoloista.

MökkivuokrausPuoti auki JOKA lauantai klo 10.00-14.00. Puodista löytyy ankan,viiriäisen ja kananmunia. Lihoina kalkkunaa ja ankaa, fileet, koivet ja siivet. Purkkiliha sekä tietenki Choritsoa löytyy myös.
Aina välillä myös palvia ja rosvopaistia saatavilla.
Tarjolla on myös herkullisia mehuja ja hilloja sekä jauhoja moneen tarpeeseen. Tervetuloa tutustumaan puotiin ja sen herkkuihin.


Kiitos Ostatilalta päivänä  tilalla vierailleille. Nyt on nettikaupassa joulutilaukset varattavissa. Mikäli nettikaupasta tilaus ei onnistu voit myös tilata tekstiviestillä 044 5474516 Timolta.
Tilitoimisto

JÄMIJÄRVEN AGRITILIT

Tilitoimistopalvelumme kattavat maatalouden kirjanpitopalveluista, viljelysuunnitelmiin ja EU-tukineuvontaan.